Γράμμα προς υποψηφίους

22
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
2014

Μια δική μου ιστορία!

Αγαπητή κα Άννα,

Σήμερα το μεσημέρι έλαβα έκπληκτος το ενημερωτικό φυλλάδιο μαζί με δυο ψηφοδέλτιά σας.

Διαβάζοντας το κείμενο θα συμφωνήσω με όσα γράφετε μέσα και μπορώ πλέον να σας αποδώσω τις ευθύνες για τα λάθη και τις παραλείψεις, για την ατολμία και τις καθυστερήσεις, για την αναποτελεσματικότητα και την ανεπάρκεια.

Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι λανθασμένα στείλατε σε μένα το συγκεκριμένο έντυπο.

Είμαι πατέρας δύο παιδιών 3,5 χρονών και δύο μηνών αντίστοιχα και από τις 12/2/2012 είμαι άνεργος γιατί κανείς δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το δικαίωμά μου στην εργασία και την επιβίωση. Ελάτε λοιπόν στη θέση μου κα Άννα και πείτε μου με μηδέν έσοδα πώς σαν ΠΑΤΕΡΑΣ θα μεγαλώσω αξιοπρεπέστατα την οικογένειά μου. Πώς θα τους δώσω τα απαραίτητα για τη διατροφή και τα εμβόλιά τους; Και πώς θα απαλλαγώ από τις υποχρεώσεις μου αφού δεν έχω έσοδα. Δεν θέλω να μου χαρίσουν τα χρέη μου. Θέλω να μου επιστρέψουν το δικαίωμα στην εργασία για να μπορώ να ζήσω με αξιοπρέπεια.

Πουλάω λοιπόν την ψήφο μου σε όποιον μου επιστρέψει αυτό το δικαίωμα. Και όχι μελλοντικά αλλά σε όποιον μέχρι την Κυριακή ή μέχρι να βγει μια κυβέρνηση μου προσφέρει δουλειά. Πουλάω το δικαίωμά μου. Εκεί μας φτάσατε λοιπόν!

Και δεν έχουμε φάει τίποτα μαζί πείτε στον κύριο Πάγκαλο αφού πάντα εγώ ήμουν συνεπής σε όποια υποχρέωση είχα προς το ελληνικό κράτος. Και δυστυχώς δεν μπόρεσα να φτιάξω περιουσία αφού όπως έχει αποδειχτεί με τον σταυρό στο χέρι δεν καταφέρνεις τίποτα. Και με όλα αυτά που εμφανίζονται τώρα κατάλαβα πως πρέπει να ήμουν από τους λίγους που ήμασταν "σωστοί".

Αυτά τα λίγα από έναν αγανακτισμένο πατέρα. Μακάρι να μπορούσαμε να τα πούμε και από κοντά. Οι απορίες μου είναι πολλές.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Αυτά τα λίγα έγραψα στις 2/5/2012 λίγο πριν τις εκλογές. Η απάντηση τους είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Όλο το ενδιαφέρον τους...; Να μην πουλήσω δεξιά και αριστερά την ψήφο μου.
Δημήτρης 39 , 39 χρ.
Σχόλια
Κάρτα στοιχείων ανέργου
Φύλο: Άντρας
Ηλικία: 39 χρ.
Επάγγελμα: -
Περιοχή: -
Διάστημα ανεργίας

Στοιχεία