Θέλω να ουρλιάξω!

10
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2014

Θέλω να φωνάξω, να ουρλιάξω, να γίνω η φωνή όλων αυτών των ανθρώπων και να απαιτήσω πράγματα αυτονόητα, και πάνω απ όλα ανθρώπινα, για όλους αυτούς που ψάχνουν το δίκιο τους αλλά πού να το βρουν.

Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα και που γεννήθηκα σε μια χώρα όπου ζουν μόνο καλοκουρδισμένα ρομποτάκια και ατσαλάκωτοι στους θρόνους της εξουσίας με τα σατέν κουστούμια.

Είμαστε όλοι αυτοί που θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, ανθρώπινες συνθήκες και δικαιώματα. Αυτό το δικαίωμα το έχετε μόνο εσείς όμως, η εξουσία, που πέρα απ την ζωάρα σας δεν σας νοιάζει τίποτα άλλο. Ζείτε και αναπνέετε μόνο εσείς.

Είστε ένοχοι, λοιπόν, γιατί μας τα πήρατε όλα, αξιοπρέπεια, χαμόγελο, ζωή, ανάσα. Ναι, είστε ένοχοι που μας αναγκάσατε να αναπνεύσουμε "βρώμα και δυσωδία", αντί "καθαρό αέρα". Ναι, είστε ένοχοι γιατί μας στερήσατε την έννοια να νιώθουμε άνθρωποι, μας αρπάξατε τις αξίες, τα όνειρα και τα ιδανικά μας. Ναι, είστε ένοχοι γιατί μας ληστέψατε την ελευθερία μας και, το σημαντικότερο, την ίδια την ζωή. Ναι, είστε ένοχοι γιατί μας απαγορέψατε να ελπίζουμε, να χαιρόμαστε, να γελάμε.

ΝΑΙ, ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ για τις χιλιάδες ψυχές που φεύγουν ή έφυγαν μέσα στην απελπισία, την απόγνωση, τον διασυρμό και δεν ανοίξατε τ' αυτιά σας να ακούσετε την κραυγή απόγνωσης αυτων των ανθρώπων!

Τη φωνή μου δεν θα μπορέσετε να μου τη στερήσετε γιατί είναι η φωνή χιλιάδων ανθρώπων που δεν θα υποκύψουμε στα δικά σας θέλω και πρέπει, εσείς όλοι είστε άδεια τσουβάλια με περίσσια υποκρισία, αλαζονεία, ψέμα και μεγάλες τσέπες. Θέλετε υποταγή και καταστολή. Όχι, χίλιες φορές όχι, ούτε να επιλέγετε να ζήσουμε μια ζωή που διαλέγετε εσείς για μας, χωρίς εμάς. Γιατί, να είστε σίγουροι ότι εμείς, τα ανθρώπακια, θα έρθει μια ώρα που θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει. Αυτοί που σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ!

ΔΥΝΑΜΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Ν. ΡΩΜΑΝΟ

Κ.

γυναικα ετων 55 , 55 χρ.
Σχόλια
Κάρτα στοιχείων ανέργου
Φύλο: Γυναίκα
Ηλικία: 55 χρ.
Επάγγελμα: -
Περιοχή: -
Διάστημα ανεργίας

Στοιχεία