Η ανάπτυξη άργησε μια μέρα...

30
ΙΟΥΝΙΟΥ
2015

Τελικά υπάρχει κάτι σ' αυτή την χώρα που να σε κρατάει; Δυστυχώς όλα ξεκινάνε από μια θέση εργασίας που θα σε προσφέρει μια οικονομική και προσωπική ασφάλεια για την υπόλοιπη πορεία. Η εξεύρεσή της, πραγματικά δύσκολη και επίπονη αυτούς τους καιρούς.Το θέμα είναι για πόσο ακόμη θα κρατήσει αυτή η αναζήτηση.Τα χρόνια περνάνε η ζωή τρέχει.Οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν... ή εδώ ή εκεί.

Κοιτάζοντας πάρα έξω βλέπεις ανθρώπους στην ίδια κατάσταση με σένα, νέους πτυχιούχους σε κατάσταση παρατεταμένης ανεργίας,που το μόνο σίγουρο είναι η όχι και καλύτερη προσωπική και οικονομική κατάσταση.

Με μια άλλη ματιά, κοιτάς ανθρώπους που με τον ένα ή τον άλλο ανέντιμο τρόπο κατάφεραν και έχουν σταθερή απασχόληση και έχουν μια "ανέμελη" οικονομική - προσωπική επιφάνεια και το δείχνουν. Αυτομάτως σε γεννιούνται διάφορα συναισθήματα, είτε αντιδικίας είτε ζήλιας είτε εχθρότητας, τα οποία διαρκούν όχι πάνω από 60sec και ξαναβυθίζεσαι σε σκέψεις, ο κοινωνικός διχασμός έχει ήδη ξεκινήσει και καλά κρατεί.

Πεντάμηνα προγράμματα εργασίας δημοσίου, voucher εκμετάλλευσης και "αν ακούσω κάτι θα σου πω". Μνημόνια, κόντρα μνημόνια και η ανάπτυξη άργησε μια ήμερα.
Sandra , 31 χρ. , Αττική
Σχόλια
Κάρτα στοιχείων ανέργου
Φύλο: Γυναίκα
Ηλικία: 31 χρ.
Επάγγελμα: -
Περιοχή: Αττική
Διάστημα ανεργίας

Στοιχεία