Μια τυπική ιστορία

29
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2016

ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ 2007-2012

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ (ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ).

ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΗΜΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΖΗΤΑΩ Ν' ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΕ ΑΛΛΑΖΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Ή ΜΕ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΩ.

ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ(ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ 8ΜΗΝΟ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΕΣΤΡΙΒΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ, ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ.

ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΑΝΕΡΓΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΣΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (ΜΙΛΑΜΕ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΚΑΙ ΜΕΤΑ), ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ (ΣΥΝΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Η/Υ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ, ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΟΡΟ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.

ΑΥΤΑ.
ΜΑΝΟΣ , 33 χρ. , Αττική
Σχόλια
Κάρτα στοιχείων ανέργου
Φύλο: Άντρας
Ηλικία: 33 χρ.
Επάγγελμα: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
Περιοχή: Αττική
Διάστημα ανεργίας

Στοιχεία